Loading...
Homepage2019-10-01T10:30:30+02:00

ICT MET BOERENVERSTAND

Al bijna 15 jaar helpen wij oa. agrarische bedrijven aan slimme ICT oplossingen. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, transparantie en de beste kwaliteit. Dat is wat onze klanten zoeken. Dat is TamCom.

TamCom ICT Services De Bilt

IT OPLOSSINGEN

Wij kunnen uw complete IT infrastructuur op het gebied van werkplek-, netwerk- en serverbeheer verzorgen. Bij complexe vraagstukken helpen wij u graag verder!

TamCom ICT Services De Bilt

IT HELPDESK

Wij hebben een uitstekende helpdesk die goed bereikbaar is. Hiermee garanderen wij dat uw business gewoon blijft doorlopen terwijl wij u helpen met uw vragen.

TamCom ICT Services De Bilt

TELECOM DIENSTEN

Ook op het gebied van (IP) telefonie, video calls en alle diverse draadloze (wireless) oplossingen zijn wij uw specialist. Wij adviseren u daar graag over.

LAATSTE NIEUWS

Vernieuwd TamCom logo

Om onze herkenbaarheid te vergroten zullen onze servicebussen worden voorzien van het bedrijfslogo. Een goed moment om het logo aan [...]

REFERENTIES

TamCom heeft onze laptops geleverd. Aanzetten en direct aan het werk, dat is altijd fijn. Goede helpdesk en service!

Dhr. van der Perk, 2xCeed

AGRARISCH

TamCom is gespecialiseerd in ICT oplossingen voor agrarische bedrijven. Wij helpen van kantoorautomatisering tot aan de benodigde ICT voor melkrobots. Tevens zijn wij erkend service partner voor Lely Nederland en België.