Jaarlijks onderhoud

Bij het onderhoud worden hard- en software grondig nagekeken en opgeschoond. Ook controle op back-ups, softwareversies en updates, uitgebreide systeemtests en het eventueel (preventief) vervangen van hardware componenten behoren tot de onderhoudswerkzaamheden.

TamCom ICT Services De Bilt - Agrarisch onderhoud
TamCom ICT Services De Bilt - Agrarisch onderhoud

Voorkomen van verstoringen

Het belang van een juiste en constante dataverwerking door het computersysteem bij de melk- en voerrobots wordt vaak onderschat.

Hoewel de melk- en voerrobots bij een uitval van het computersysteem gewoon blijven doorwerken, kunnen de gevolgen behoorlijk vervelend zijn. Bijvoorbeeld geen mogelijkheid tot inmelken, geen wijzigingen kunnen invoeren, geen overzichten of attentielijsten beschikbaar hebben (ook niet op de X-link) en op den duur zelfs dataverlies.

Ervaring heeft aangetoond dat met het jaarlijks onderhoud veel van deze (ver)storingen voorkomen kunnen worden. Informeer naar de mogelijkheden en ondervindt zelf de voordelen van een betrouwbaar werkend systeem.

3 jaar uitgebreide on-site garantie

Onze T4C systemen worden standaard geleverd met een TC Care-Pack; 3 jaar uitgebreide garantie met (uiterlijk) next business day response op locatie bij hardware problemen. Directe reparatie of een tijdelijk vervangend systeem met herstel van essentiële software zoals T4C (arbeid en voorrijden zijn kosteloos).

TamCom ICT Services De Bilt - Agrarisch onderhoud
TamCom ICT Services De Bilt - Agrarisch onderhoud

Online back-up

Het back-uppen van bijvoorbeeld uw T4C programma of een ander management programma kan gemakkelijk vergeten worden. TamCom biedt daarom hun eigen Online back-up aan.

Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw data en staat het veilig in de cloud. Bij onvoorziene omstandigheden zoals bijv. crash, diefstal. Uw data blijft beschikbaar.

Systeem beveiliging

Met de T4C systemen aangesloten op het internet is een goede beveiliging essentieel. Deze moeten goed beschermd zijn tegen inbraken, virussen, spyware en randsom-ware.

TamCom is partner van Bitdefender, deze onderscheiden beveiligingssoftware wordt al sinds vele jaren als een van de beste beveiligingsprogramma’s getest.

De Bitdefender GravityZone Business licentie op T4C systemen heeft een looptijd van een jaar, waarbij de uitvoer van het onderhoud meestal hierop afgestemd wordt.

Neem contact met ons op